torna

Detall de la notícia

Imatge 3843328

Celebrada la cerimònia de graduació de la Universitat Oberta per a Majors

La secretària autonòmica d'Universitat i Recerca, Agustina Vilaret, va participar ahir, dimarts 16 de juliol, a l'acte de graduació del estudiants de la Universitat Oberta per a Majors de la UIB. L’acte també va comptar amb l’assistència del director general de Recerca i Universitat, Josep Lluís Pons.

Aquest curs acadèmic han obtingut certificat 25 alumnes del tercer curs del "Diploma Sènior"; 74 alumnes del "Diploma d'Especialització en Patrimoni de Mallorca (I)"; i 63 alumnes del "Diploma d'Especialització en Els Grans Descobriments Científics: del Passat al Present".

Enguany, com a novetat, es presenta el programa "sempre.uib.cat", adreçat als alumnes que es graduen per mantenir-hi el contacte. L’objectiu és poder treballar conjuntament per establir sinergies i teixir una xarxa per crear projectes de futur i d’innovació.

L'any 1998 la Universitat de les Illes Balears va posar en marxa la Universitat Oberta per a Majors, la UOM, amb l'objectiu de dur a terme un projecte educatiu per a aquest sector de població, emmarcat en el nou paradigma de l'aprenentatge al llarg de tota la vida. Un projecte que no solament milloràs els coneixements de la gent gran, sinó també la seva qualitat de vida a tots els nivells. Des d'aquell moment i fins a l'actualitat, la UOM s'ha consolidat en projectes, en nombre d'estudiants i en projecció social.

La UOM està dirigida a persones adultes més grans de 50 anys o persones prejubilades amb estudis primaris que estiguin interessades a realitzar alguns dels programes o de les activitats que es duen a terme a la Universitat, a les seus universitàries, als centres universitaris municipals i en altres llocs que puguin acordar-se.

Més informació a la web de la UIB