torna

Detall de la notícia

Imatge 3996326

Lliurament del certificat de qualitat d'AENOR al CIFP Juníper Serra (Palma)

El passat dimecres, 13 de novembre, representants de la Direcció General de Formació Professional i Ensenyaments Artístics Superiors i de la delegació a les Illes Balears de l’Associació Espanyola de Normalització i Certificació (AENOR) varen lliurar al CIFP Juníper Serra de Palma el certificat de qualitat basat en la norma ISO 9001:2015. Atorgat per AENOR, la certificació acredita que aquest centre que imparteix formació professional té implantats els processos necessaris per aconseguir una gestió de qualitat.  

En representació de la Direcció General de Formació Professional i Ensenyaments Artístics Superiors hi varen assistir el cap del Departament de Formació Professional i Qualificacions Professionals, Jaume Rigo, i la directora de l’Institut de les Qualificacions Professionals de les Illes Balears (IQPIB), Glòria Escudero. Per part d’AENOR, hi fou present Soledad Seisdedos, directora d’AENOR a les Illes Balears.

La visita al CIFP Juníper Serra també fou aprofitada per mantenir una reunió amb l’equip directiu del centre que dirigeix Joana Barceló.