8 juliol 2020 <10aL>Presidenta

COVID-19: Reunió de la presidenta del Govern amb la FELIB per abordar el Pla de Millora de la Sostenibilitat i l’Eficiència Energètica CConvocatòria

COVID-19: Reunió de la presidenta del Govern amb la FELIB per abordar el Pla de Millora de la Sostenibilitat i l’Eficiència Energètica

REUNIÓ FELIB

Dia: dimecres, 8 de juliol

Hora: 11.00 h

Lloc: Consolat de Mar

 

La presidenta del Govern, Francina Armengol, es reunirà aquest dimecres al Consolat de Mar amb els membres de la Federació d’Entitat Locals de les Illes Balears (FELIB) per abordar el Pla de Millora de la Sostenibilitat i l’Eficiència Energètica.

Per part del Govern també hi seran presents la consellera d’Hisenda i Relacions Exteriors, Rosario Sánchez i el director de Cooperació Local i Patrimoni, Francesc Miralles.

En representació de la FELIB hi assistiran el president i batle de Costitx, Antoni Salas; el vicepresident primer i batle de Sant Josep de sa Talaia, Josep Marí Ribes; el vicepresident segon i batle de Selva, Joan Rotger, i la secretària general de la FELIB, Neus Serra.

Es podran prendre imatges a l'inici de la reunió i, en acabar, s'atendran els mitjans de comunicació. Recordau que és obligatori l’ús de màscara sanitària.

Nota: hi haurà cobertura gràfica oficial.