22 setembre 2020 Conselleria de Transició Energètica i Sectors Productius

Reactivació econòmica: Comença l’organització de la propera edició del Palma International Boat Show, del 30 d’abril al 3 de maig de 2021 NNota Informativa

Foto de noticia
Descàrrega d'imatges d'alta qualitat

Reactivació econòmica: Comença l’organització de la propera edició del Palma International Boat Show, del 30 d’abril al 3 de maig de 2021

L’IDI i BYBA inicien la comercialització de la fira náutica que se celebrarà al Moll Vell de Palma

La Conselleria de Transició Energètica i Sectors Productius, a través de l’IDI (Institut d’Innovació Empresarial de les Illes Balears) i BYBA (Balearic Yacht Brokers Association) inicien un any més l'organització de la propera edició del Palma International BoatShow, que tendrà lloc del 30 d'abril al 3 de maig de 2021. Després d'un any sense fira a causa de l'emergència sanitària provocada per la COVID-19, les dues organitzacions comencen a treballar en l'esdeveniment nàutic del proper any, una edició marcada per canvis destinats a professionalitzar la fira, i per les mesures de seguretat imposades per la pandèmia. L’esdeveniment se celebrarà en el seu escenari tradicional, el Moll Vell de Palma, i pretén ser el certamen que inauguri la temporada nàutica a la Mediterrània.

L'equip comercial de l'esdeveniment iniciarà a finals d’aquesta setmana els contactes amb expositors i empreses que han manifestat la seva voluntat de participar en la pròxima edició del PIBS 2021. Durant els mesos vinents, la fira intensificarà la seva promoció a través de canals online ja que la majoria dels esdeveniments internacionals d'aquest 2020 als quals acudia l'organització del PIBS per promocionar-se han suspès la seva celebració per la COVID-19.

La fira nàutica de Palma suposa una de les cites més importants i esperades per al sector a nivell internacional. El Palma International BoatShow és una de les accions més destacades de dinamització i promoció de la nàutica balear, ja que ha estat una porta d'entrada de moltes empreses que avui ja estan consolidades a les Illes, i ha permès que les empreses locals obrissin nous canals de venda a nivell internacional.