LOGO CAIB
Contingut
10 juliol 2020Conselleria de Salut i Consum

COVID-19: Son Llàtzer ret homenatge amb una exposició fotogràfica sobre la COVID-19 NNota Informativa

Foto de noticia
Descàrrega d'imatges d'alta qualitat

COVID-19: Son Llàtzer ret homenatge amb una exposició fotogràfica sobre la COVID-19

El centre acull l'exposició «Dins», una selecció de quinze fotografies com a homenatge a professionals, pacients i víctimes de la pandèmia

L’Hospital Universitari Son Llàtzer acull l'exposició «Dins», una mostra fotogràfica que reflecteix com s'ha viscut la pandèmia de la COVID-19 a l'Hospital.

En l'acte d'inauguració, al que hi ha assistit professionals sanitaris del centre, van ser-hi presents Nacho García, director general de Prestacions i Farmàcia, i el gerent de l'Hospital, Xisco Marí, el fotògraf Jaume Ramis i una de les pacients que va estar hospitalitzada amb COVID a la UCI de l'Hospital, María Oliver.

L'exposició recull una selecció de quinze fotografies de format gran i en blanc i negre, preses durant les setmanes més dures de la pandèmia pel fotògraf Jaume Ramis Gual, treballador del Departament de Comunicació de Son Llàtzer. Ramis ha explicat que l'objectiu d'aquest treball és fer un homenatge a professionals, pacients i víctimes de la pandèmia.

«Dins» és un treball documental que recull instants i situacions de gran càrrega emocional, així com també gestos i mirades que reflecteixen la intensitat de les vivències i el dur treball dut a terme durant aquest període. La mostra intenta també conscienciar tota la ciutadania sobre el seu grau de responsabilitat individual.

Durant aquest període l'Hospital va transformar les àrees d'UCI, Reanimació, quiròfans, plantes i Urgències, així com també va medicalitzar l'hotel Meliá Palma Bay, per atendre pacients amb COVID. L'Hospital Son Llàtzer ha atès un total de 288 pacients a planta, 36 a la UCI i 56 a l'hotel medicalitzat.