LOGO CAIB
Contingut
9 juliol 2020Conselleria d'Administracions Públiques i Modernització

COVID-19: La consellera Isabel Castro presideix una reunió extraordinària de la Comissió d'Emergències i Protecció de la Comunitat Autònoma CConvocatòria

Foto de noticia

COVID-19: La consellera Isabel Castro presideix una reunió extraordinària de la Comissió d'Emergències i Protecció de la Comunitat Autònoma

REUNIÓ PER COORDINAR LES ACTUACIONS DE CONTENCIÓ COVID-19

Dia: dijous, 9 de juliol de 2020
Hora: 12:00h
Lloc:  Sala Magna de l'EBAP (C/Gremi Corredors, 10. Polígon Son Rossinyol. Palma)

La consellera d'Administracions Públiques i Modernització, Isabel Castro, presideix una reunió extraordinària de la Comissió d'Emergències i Protecció de la Comunitat Autònoma per coordinar les mesures de seguretat col·lectiva dirigides a garantir el compliment de les exigències sanitàries derivades del COVID-19. Participaran la delegada del Govern de l'Estat, Aina Calvo; el director general d'Emergències i Interior, Jaume Barceló; el president de la FELIB, Antoni Salas; el conseller executiu d'Hisenda i Funció Pública del Consell de Mallorca, Josep Lluís Colom; el batle de Palma, José Hila; entre altres representants de les administracions integrants d'aquest òrgan.

Els mitjans gràfics podran prendre imatges a l'inici de la reunió i, en acabar, al voltant de les 12:30 h, es farà roda de premsa a la sala de premsa compartida entre la Conselleria de Medi Ambient i Territori i la Conselleria d'Administracions Públiques i Modernització.

La roda de premsa serà presencial i es garantiran les mesures de seguretat per a tots els assistents. Hi haurà mascaretes i gels higiènics per la neteja de mans.

La compareixença es podrà seguir a través del servei de reproducció en línia d’IB3 a IB3.org/directe.

Els mitjans que vulguin formular preguntes podran fer-ho enviant un missatge de Whatsapp al telèfon 608 203 952 indicant el nom del redactor o redactora i el del mitjà.