LOGO CAIB
Contingut
28 setembre 2020Presidenta

Reactivació econòmica: la presidenta Armengol es reunirà amb representants de les patronals de la restauració a les Illes Balears per analitzar la situació del sector CConvocatòria

Foto de noticia

Reactivació econòmica: la presidenta Armengol es reunirà amb representants de les patronals de la restauració a les Illes Balears per analitzar la situació del sector

RESTAURACIÓ ILLES BALEARS

Dia: dilluns, 28 de setembre

Hora: 12.00 h

Lloc: Consolat de Mar

 

La presidenta del Govern, Francina Armengol, acompanyada del conseller de Model Econòmic, Turisme i Treball, Iago Negueruela, es reunirà aquest dilluns amb representants de les patronals de la restauració a les Illes Balears per analitzar la situació actual del sector com a conseqüència de la COVID-19.

De manera presencial, hi assistiran el president de Restauració de CAEB, Alfonso Robledo; la presidenta de PIMEM Restauració a Mallorca, Eugènia Cusí, i el president de l’Associació Menorquina de Cafeteries, Bars i Restaurants de Menorca de la PIME Menorca, Antoni Sansaloni. A més, està prevista la participació per videoconferència de la presidenta de PIMEEF Restauració, Verònica Juan.

Per part del Govern també hi serà present a la reunió la directora general de Turisme, Rosana Morillo.

* Es podran prendre imatges a l’inici de la reunió i , en acabar, s’atendran els mitjans de comunicació. Hi haurà cobertura gràfica oficial.