LOGO CAIB
Contingut
24 setembre 2020Presidenta

Reactivació econòmica: La presidenta Armengol i el conseller Negueruela aborden la situació del sector turístic a Menorca CConvocatòria

Foto de noticia

Reactivació econòmica: La presidenta Armengol i el conseller Negueruela aborden la situació del sector turístic a Menorca

SECTOR TURÍSTIC A MENORCA

Dia: dijous, 24 de setembre

Hora: 11.30 h (reunió amb secretari d’Estat de Turisme), 12.30 h (reunió amb sector turístic) i 13.30 h (atenció als mitjans)

Lloc: seu del Consell Insular de Menorca (plaça de la Biosfera, 5, Maó).

 

La presidenta de les Illes Balears, Francina Armengol, juntament amb el conseller de Model Econòmic, Turisme i Treball, Iago Negueruela, mantindran una reunió a Menorca amb la presidenta del Consell de Menorca, Susana Mora i el secretari d’Estat de Turisme, Fernando Valdés, per analitzar la situació del sector turístic en aquesta illa. Hi seran presents també, entre altres autoritats, la delegada del Govern a les Illes Balears, Aina Calvo, i la directora general de Turisme, Rosa Ana Morillo.

 

Posteriorment, a les 12.30 h, la presidenta Armengol i el conseller Negueruela, juntament amb altres autoritats, es reuniran amb representants del sector turístic a Menorca. En aquest encontre hi assistiran representants de les patronals empresarials ASHOME, CAEB i PIMEM, com també del sindicats CCOO i UGT.

 

* En acabar ambdues reunions, devers les 13.30 h, es faran declaracions als mitjans de comunicació. Hi haurà cobertura gràfica oficial.