LOGO CAIB
Contingut
10 juliol 2020Conselleria d'Educació, Universitat i Recerca
Foto noticia
Descàrrega d'imatges d'alta qualitat

Educació treu a licitació les obres de millora de l'IES Madina Mayurqa per més de 150 mil euros

\Amb un termini d’execució de 2 mesos les obres preveuen la reforma de la coberta de l'edifici dels tallers del centre

 

La Conselleria d’Educació, Universitat i Recerca continua treballant en la millora de les infraestructures educatives de les Illes Balears i acaba de publicar a la Plataforma de contractació del sector públic del Ministeri d’Hisenda i Funció Pública la licitació de les obres de reforma de l’IES Madina Mayurqa de Palma. El projecte surt a licitació per més de 150 mil euros i un termini d’execució de 2 mesos.

Aquesta obra és una de les actuacions previstes en el Pla d’Infraestructures Educatives 2016-2023 (PIE 2016-2023). Un projecte que millorarà les infraestructures del centre i beneficiarà als actuals 703 alumnes.

Projecte de millora a l’IES Madina Mayurqa

Amb un pressupost de 151.650 euros i un termini d’execució de 2 mesos, surten a licitació les obres de millora del centre. Unes obres de millora que comprenen la reforma de la totalitat de la coberta de 630 m2 de l’edifici dels tallers de l’IES.

Una vegada publicat en la Plataforma de contractació del sector públic del Ministeri d’Hisenda i Funció Pública, totes les empreses interessades poden presentar-se al procés de licitació.

Aquesta actuació de més de 151 mil euros, és una de les obres previstes en el Pla d’Infraestructures Educatives 2016-2023 per a les Illes Balears, que pretén respondre de manera ordenada i objectiva a les necessitats estructurals que presenten els centres educatius de les Balears.