LOGO CAIB
Contingut
29 juny 2020Conselleria de Transició Energètica i Sectors Productius
Foto noticia
Descàrrega d'imatges d'alta qualitat

La DG d'Innovació i La Fundació Bit posen en marxa l’Acadèmia Digital Emprenbit, un programa per al disseny de negocis


La Direcció General d'Innovació de la Conselleria de Transició Energètica i Sectors Productius i la Fundació Bit han organitzat ‘l'Acadèmia Digital EmprenBit’, un cicle de seminaris en línia on s’oferirà formació per al disseny i la validació de models de negocis basats en solucions innovadores , adreçat a emprenedors i empreses de base tecnològica de les Illes.

Les sessions de l’Acadèmia Digital Emprenbit començaran el 7 de juliol i s’estendran durant 3 setmanes. Dues vegades per setmana, dimarts i dijous, s’impartiran seminaris web pràctics amb els quals es repassaran quatre blocs: convertir una idea en una oportunitat, començar a caminar, validació i creixement.

Les persones inscrites al programa també podran gaudir els divendres de taules rodones en línia, durant les quals es debatrà sobre aspectes clau en el llançament d’una nova empresa de base tecnològica, com són el detectar una oportunitat de negoci, elaborar una presentació competitiva, estratègies per elaborar una solució mínima viable (MVP) o com definir mètriques de tracció en el model de negoci, entre d'altres temes. En aquestes sessions es podrà debatre i intercanviar opinions amb emprenedors d'experiències d'èxit en l'àmbit de l'emprenedoria de les Illes Balears.

Aquests tallers en línia seran dirigits per Carlos de Otto, fundador de rockola.fm, que el 2011 va ser la major plataforma de música en línia a Espanya, arribant a 3 milions de persones. El 2015 va muntar la seva segona startup Livetobe, guanyadora de el programa d'acceleració de Seedrocket (entitat de la qual ara és mentor). També participa com a col·laborador de Startupexplore en tasques d'anàlisi d'oportunitats i relacions amb startups. Amb àmplia experiència també en empreses multinacionals, en 2013 de Otto va ser CEO de Thinking Things, un projecte de Telefónica, sobre maquinària connectada. La seva última iniciativa com fundador és Fish Tank, plataforma de comunicació per a empreses de nova creació.

Pots consultar més informació sobre el programa previst en www.emprenbit.org.
Inscripcions obertes en aquest formulari: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdsEiuWz-zKoWrgTixff-CbfCgu2jQYAvYjsin7fMv2PNhYDw/viewform