LOGO CAIB
Contingut
10 juliol 2020Conselleria d'Educació, Universitat i Recerca
Foto noticia
Descàrrega d'imatges d'alta qualitat

Autoritzades les escoles d'infantil de primer cicle Trencadors i Fada Morgana de Llucmajor

\ Les escoletes compleixen totes les condicions que marca la normativa per ser reconegudes com a centres d’educació infantil

\ Com a escoletes autoritzades podran accedir als ajuts del Govern per a centres d’educació infantil públics

El Consell de Govern ha acordat la creació de les escoles d’infantil de primer cicle Trencadors i Fada Morgana, ambdues de titularitat de l’Ajuntament de Llucmajor.

El centre Trencadors té autoritzats els ensenyaments de primer cicle d’educació infantil a sis unitats, amb un total de 74 places: 2 de 0 a 1 anys (amb un màxim de 14 places escolars); 2 d’1 a 2 anys (amb un màxim de 24 places escolars), i 2 de 2 a 3 anys (amb un màxim de 36 places escolars).

El centre Fada Morgana té autoritzats els ensenyaments de primer cicle d’educació infantil a sis unitats, amb un total de 67 places escolars: 2 de 0 a 1 anys (amb un màxim de 7 places escolars); 2 d’1 a 2 anys (amb un màxim de 24 places escolars), i 2 de 2 a 3 anys (amb un màxim de 36 places escolars).

L’autorització s’atorga després de verificar que els centres compleixen els requisits d’espai i personal exigits per la normativa autonòmica per als centres de primer cicle d’educació infantil.

Aquest reconeixement permetrà que les escoletes Trencadors i Fada Morgana puguin accedir als ajuts de la Conselleria d’Educació, Universitat i Recerca per a les escoletes públiques autoritzades.