Torna

Participació ciutadana

Argumentari reconeixements masculí 2020

Candidatura Data Argumentari Annex Núm.Expte.

Biel Janer Riudavets

15/10/2020

En Biel Janer, té alvoltant dels 60 anys, fuster de professió, és una persona molt compromesa amb el poble de Ferreries ell des de jove ha estat una persona implicat de forma voluntària i activa amb diferents entitats del poble.
De ben jove va estar implicat com a monitor al club parroquial de la parròquia de ferreries. També ha estat molt implicat i durant molts anys amb l'Agrupament Escolta Sant Bartomeu de Ferreries, així com també una època amb Escoltes de Menorca.
Més actualment ha estat dins l'Agenda local 21 arribant a ser el president d'aquesta entitat. Una altre entitat a la que ha format part es l'entitat dels Amics den Kane. I des de fa un anys com a regidor a l’Ajuntament de Ferreries.
Amb totes les entitat ha estat molt implicat per el bé del poble, i la seva gent i encara avui segueix sent una persona molt implicada socialment i amb un esperit molt motivador i engrescador. Ha treballat voluntàriament i de manera motivadora i transmetent, ganes, empenta i coratge a la gent que l’ha envoltat en les diferents entitats a les que ha format i forma part, Implicant-se per aconseguir un món més humà i just, implicant-se amb el respecte i estima cap a la naturalesa, així com el coneixement de la cultura i transmissió dels valors i dels llegats que ens han deixat els nostres avis.
CAP REC 1/20