El dissabte 11 de juny es va realitzar la jornada de lliurament de premis del II concurs de dibuix "Ni un foc al bosc" dins el marc de celebracions del Dia Munidal del Medi Ambient.

Van assistir 40 finalistes amb les seves famílies, alguns mestres, alguns representants de l'equip directiu dels centres educatius participants, també van estar representats tots els ajuntaments de l'illa d'Eivissa amb els seus Regidors de Medi Ambient i els tècnics ambientals.

Aquestes persones van ser les encarregades de donar els diplomas als alumnes del seu municipi. A continuació, els alumnes es van distribuir en grupets i els companys d'Ibanat els van explicar tots els vehicles i eines que disposen per l'extinció, així com la visita a l'helicòpter.

Va coordinar l'acte, l'educadora Nieves Marin del Servei d'Educació Ambiental de la Conselleria d'Agricultura, Medi Ambient i Territori, i van participar els treballadors forestals de l'ibanat (brigada 1 i 3), el tècnic Felix San Juan, el pilot de l'helicòpter (Jordi) i l'Agent de Medi Ambient, Miquel Vericad.