Aquest cicle forma en l'execució d'activitats de preelaboració, preparació, conservació, presentació i servei de tot tipus d’elaboracions culinàries en l'àmbit de la producció en cuina. Es garanteix el compliment dels protocols de qualitat establerts i l'aplicació de les normes d'higiene, prevenció de riscos laborals i protecció ambiental.
Durada: 2.000 hores
Ensenyament: Formació professional
Grau: D - Cicle formatiu de grau mitjà
Titulació: Tècnic o tècnica
Descobreix més cicles de la mateixa família professional: Hoteleria i turisme
Matèries
Matriculats abans del curs 2024/25
Fins al curs 2024-2025 a les Illes Balears s'han aplicat els currículums estatals, a partir d'aquest curs s'han començat a aplicar els currículums autonòmics que estan en fase d'esborrany.
Matriculats a partir del curs 2024/25
Codi | 1r Curs | Hores Setmanals | Total Hores |
---|---|---|---|
0026 | Processos bàsics de pastisseria i rebosteria | 7 | 225 |
0031 | Seguretat i higiene en la manipulació d’aliments | 2 | 80 |
0046 | Preelaboració i conservació d'aliments | 9 | 290 |
0047 | Tècniques culinàries | 8 | 275 |
1664 | Digitalització aplicada als sectors productius | 1 | 30 |
1709 | Itinerari personal per a l’ocupabilitat I | 3 | 90 |
Total 1r curs | 30 | 990 |
Codi | 2n Curs | Hores Setmanals | Total Hores |
---|---|---|---|
0028 | Postres en restauració | 8 | 250 |
0045 | Ofertes gastronòmiques | 3 | 90 |
0048 | Productes culinaris | 10 | 330 |
0156 | Anglès professional | 3 | 120 |
1708 | Sostenibilitat aplicada al sistema productiu | 1 | 30 |
1710 | Itinerari personal per a l’ocupabilitat II | 2 | 60 |
1713 | Projecte intermodular | 1 | 50 |
Mòdul optatiu | 2 | 80 | |
Total 2n curs | 30 | 1020 | |
TOTAL | 2000 |
Per a informació sobre mòduls contacte amb el Punt d'Orientació Acadèmica i Professional.
Què necessito per accedir-hi
Pots accedir als cicles de grau mitjà si compleixes aquests requisits:
- Requisits generals dels cicles formatius de grau mitjà.
- Requisits especifics d'aquest cicle: cap.
Com preinscriure'm
Consulta la secció d'Admissió.
Sortides acadèmiques i professionals
Un cop finalitzat el cicle formatiu de grau mitjà, l'alumnat que vol continuar estudiant pot:
- Accedir a un cicle formatiu de grau superior mitjançant el procés d'admissió directa, sense necessitat de prova d'accés.
- Cursar un grau C de nivell 3.
- Cursar un grau E de nivell 2.
- Cursar el batxillerat.
Per altra banda, aquells que prefereixen incorporar-se al món laboral poden exercir funcions com:
- Cuiner/a.
- Cap de partida.
- Empleat/da d’economat d'unitats de producció i servei d’aliments i begudes.
Normativa
- Curriculum propi de les Illes Balears (ESBORRANY)
- Normativa estatal
Centres on es pot cursar
Accedeix al nostre cercador de centres.