HOT21 - Cuina i gastronomia

Aquest cicle forma en l'execució d'activitats de preelaboració, preparació, conservació, presentació i servei de tot tipus d’elaboracions culinàries en l'àmbit de la producció en cuina. Es garanteix el compliment dels protocols de qualitat establerts i l'aplicació de les normes d'higiene, prevenció de riscos laborals i protecció ambiental.

Durada: 2.000 hores

Ensenyament: Formació professional

Grau: D - Cicle formatiu de grau mitjà

Titulació: Tècnic o tècnica

Descobreix més cicles de la mateixa família professional: Hoteleria i turisme

Matèries
Matriculats abans del curs 2024/25

Fins al curs 2024-2025 a les Illes Balears s'han aplicat els currículums estatals, a partir d'aquest curs s'han començat a aplicar els currículums autonòmics que estan en fase d'esborrany.

Matriculats a partir del curs 2024/25
Codi 1r Curs Hores Setmanals Total Hores
0026 Processos bàsics de pastisseria i rebosteria 7 225
0031 Seguretat i higiene en la manipulació d’aliments 2 80
0046 Preelaboració i conservació d'aliments 9 290
0047 Tècniques culinàries 8 275
1664 Digitalització aplicada als sectors productius 1 30
1709 Itinerari personal per a l’ocupabilitat I 3 90
Total 1r curs 30 990

Codi 2n Curs Hores Setmanals Total Hores
0028 Postres en restauració 8 250
0045 Ofertes gastronòmiques 3 90
0048 Productes culinaris 10 330
0156 Anglès professional 3 120
1708 Sostenibilitat aplicada al sistema productiu 1 30
1710 Itinerari personal per a l’ocupabilitat II 2 60
1713 Projecte intermodular 1 50
Mòdul optatiu 2 80
Total 2n curs 30 1020
TOTAL 2000

Per a informació sobre mòduls contacte amb el Punt d'Orientació Acadèmica i Professional.

Què necessito per accedir-hi

Pots accedir als cicles de grau mitjà si compleixes aquests requisits:

Com preinscriure'm

Consulta la secció d'Admissió.

Sortides acadèmiques i professionals

Un cop finalitzat el cicle formatiu de grau mitjà, l'alumnat que vol continuar estudiant pot:

  • Accedir a un cicle formatiu de grau superior mitjançant el procés d'admissió directa, sense necessitat de prova d'accés.
  • Cursar un grau C de nivell 3.
  • Cursar un grau E de nivell 2.
  • Cursar el batxillerat.

Per altra banda, aquells que prefereixen incorporar-se al món laboral poden exercir funcions com:

  • Cuiner/a.
  • Cap de partida.
  • Empleat/da d’economat d'unitats de producció i servei d’aliments i begudes.
Normativa
Centres on es pot cursar

Accedeix al nostre cercador de centres.