avisoCookies

Visualització del menú

Selector d'idioma

caes
|


Visualització del menú

Ruta de navegació

Torna

Publicador de continguts

Programes de formació i innovació educativa, programes educatius i programa de millora i transformació per al curs 2024-2025

Programes de formació i innovació educativa, programes educatius i programa de millora i transformació per al curs 2024-2025

Accediu al genially explicatiu de la convocatòria unificada per al curs 2024-2025

S’ha publicat la Resolució de la directora general de Primera Infància, Atenció a la Diversitat i Millora Educativa i del director general de Personal Docent i Centres Concertats de dia 17 de maig de 2024 per la qual s'aproven les bases de la convocatòria unificada de programes de formació i innovació educativa, de programes educatius i del programa de millora i transformació per al curs 2024-2025 (BOIB núm. 67, de 21 de maig de 2024) adreçada als centres docents sostinguts amb fons públics que imparteixen ensenyaments no universitaris de les Illes Balears.

1. Bases de la convocatòria unificada

L'objectiu de la convocatòria és harmonitzar tota l'oferta de programes adreçada als centres educatius, així com unificar calendaris i aconseguir la simplificació documental per garantir la qualitat de la proposta metodològica i la transferència i la coherència amb el projecte educatiu de centre.

Cal tenir en compte l'apartat de destinataris de les instruccions específiques de cada un dels programes, en què es concreta la participació segons la titularitat i la tipologia de centre i l'etapa i nivell educatiu de l'alumnat.

Els programes que s'ofereixen es vinculen a les línies estratègiques dels Objectius per al Desenvolupament Sostenible (ODS 2030).

2. Programes de la convocatòria unificada:

Els programes es coordinen des de la Direcció General de Primera Infància, Atenció a la Diversitat i Millora Educativa i des de la Direcció General de Personal Docent i Centres Concertats i es distribueixen entre els serveis de la Conselleria d'Educació i Universitats de la manera següent:

2.1. Programes de formació i innovació educativa:

a) Servei d'Innovació Educativa:

b) Servei de Formació del Professorat:

2.2. Programes educatius:

​​​​a) Institut per a la Convivència i l'Éxit Escolar:

b) Servei de Normalització Lingüística i Participació Educativa:

2.3. Programa de Millora i Transformació (Servei d'Innovació Educativa):

3. Termini i lloc de presentació de les sol·licituds

  • Per participar en aquesta convocatòria, la direcció del centre ha d'emplenar la sol·licitud que es troba a la Seu Electrònica de la CAIB (seuelectronica.caib.es).
  • Les instruccions específiques de cada programa inclòs en aquesta convocatòria es poden consultar al procediment de la Seu Electrònica i a la pàgina web de la Direcció General de Primera Infància, Atenció a la Diversitat i Millora Educativa (http://dgpiadme.caib.es).
  • Un mateix centre educatiu pot sol·licitar més d'un programa.
  • El termini per presentar la sol·licitud per mitjans telemàtics és del 21 de maig al 5 de juny de 2023.
  • La data de sol·licitud del programa per part d'un centre és la que proporciona la Seu Electrònica

Enllaços relacionats​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​

Documentació relacionada​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​

Comparteix​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​