avisoCookies

Visualització del menú

Selector d'idioma

caes
|


Visualització del menú

Ruta de navegació

Torna

Publicador de continguts

Alumnes d'FP de la família professional d'Hoteleria i Turisme participen aquests dies a la tercera edició de la Fira Horeca d'Eivissa

Alumnes d'FP de la família professional d'Hoteleria i Turisme participen aquests dies a la tercera edició de la Fira Horeca d'Eivissa

Alumnes de l'IES Balàfia 27 febrer 2024

\ L’IES Balàfia, l’IES Sa Serra i l’IES Isidor Macabich són els tres centres que hi participen

\ Luca Nijman, alumne de l’IES Isidor Macabich, va resultar ahir guanyador del I Concurs Millor Coca Eivissenca 

 

Alumnes d’FP de la família professional d’Hoteleria i Turisme (HOT) de l’IES Isidor Macabich (Eivissa), de l’IES Balàfia (Sant Llorenç de Balàfia) i de l’IES Sa Serra (Sant Antoni de Portmany) participen d’ençà d’ahir a la tercera edició de la Fira Horeca d’Eivissa que té lloc en el Recinte Firal FECOEV.  

Fins demà dimecres, aquests alumnes realitzaran demostracions pràctiques dels seus aprenentatges amb la intenció de difondre els estudis d’FP entre els professionals del sector d’Eivissa. En aquest sentit, cal destacar que Luca Nijman, alumne del grau mitjà de Cuina i Gastronomia de l’IES Isidor Macabich, va resultar ahir guanyador del I Concurs Millor Coca Eivissenca organitzat pel Consell d’Eivissa dins el marc de la Fira Horeca per posar en valor el producte local i de quilòmetre zero.  



 

En representació de la Conselleria d’Educació i Universitats, hi han assistit Juan Álvarez, director territorial d’Educació d’Eivissa i Formentera; Olivia Caballero de Segovia, cap del Servei de Planificació i Participació de la Direcció General de Formació Professional i Ordenació Educativa, i Jesús Martínez, director del Centre de Formació, Innovació i Desenvolupament de Formació Professional de les Illes Balears (CFINFP-IB).


Data d'actualització: 27 febrer 2024


Comparteix