Cultius herbacis extensius 

     

S'han fet diferents experiments en cereals, llegums i farratgeres. Algunes experiències s'han basat en la comparació de diferents varietats de blat, ordi, triticale i pèsols, i també s'han fet assajos en farratgeres: trèvol soterrani, cafè bord i ordi mallorquí, margall mallorquí, sorgo en secà i, finalment, enclova en secà.

    

Resultats: 

    

Resultats d'estudi d'avaluació de varietats d'ordi

Caracterització de varietats autòctones d'extensius de les Illes Balears

Resultats cultius extensius 2015-2016

Comportament de varietats de blat tradicional en cultiu ecològic (2015-2016)

Assaig de la influència del tractament de l'orobanque en el cultiu de favó

Resultats extensius 2009-2016

Resultats extensius 2014-2015

Resultats extensius 2013-2014

Resultats extensius 2012-2013

Resultats extensius 2011-2012