III Jornades sobre l'Euroregió. LA MEDITERRÀNIA, UN MAR COMPARTIT. PROBLEMÀTIQUES COMUNES

Jornada promoguda per la xarxa de consells econòmics i socials de l'Euroregió Pirineus-Mediterrània. Palma Parc BIT, 6 de juny de 2019

Ponència 1.-  “Reptes de les Illes Balears. La sostenibilitat, objectiu transversal a compartir com euroregió” Ponent: Josep M. Palau Garrabou - Estudi Ramon Folch i Associats SL.

Ponència 2.- “L’ Occitània i la seva projecció mediterrània. L’entorn de l’Euroregió”. Ponent : Marc Chevallier, Président de la Commission Méditerranée del CESER (Conseil Economique Social et Environnemental) de la Région Occitanie/Pyrénées-Méditerranée.

Ponència 3.-“Afectació del canvi climàtic en la pesca”. Ponent: Marius Vizcarro i Gianni, membre del Grup Tercer del CTESC (Consell de Treball, Econòmic i Social de Catalunya).

Ponència 4.-  “L’AECT (Agrupació Europea de Cooperació Territorial) Pirineus Mediterrània. Una eina per ajudar a la governança compartida de la societat civil de l’Euroregió”. Ponent: Xavier Bernard-Sans.

Ponència 5.- “La prospectiva en el CESER de la Regió d’Occitània. La Visió 2040”. Ponent: Claude Dupuy, Président de la Section Prospective del CESER (Conseil Economique Social et Environnemental) de la Région Occitanie/Pyrénées-Méditerranée.

Ponència 6.- “Utilitat dels estudis de prospectiva. El H2030 a les Illes Balears”. Ponent: Martí Parellada Sabata, Catedràtic d'Universitat d'Economia Aplicada (UB),Direcció científica de l'Estudi CES-UIB H2030.

Ponència 7.- “Els informes del CTESC i l’elaboració de consideracions i recomanacions: El cas de l’informe d’integració de l’atenció social i sanitària”. Ponent: Xavier Riudor Pons, director del Gabinet Tècnic del CTESC (Consell de Treball, Econòmic I Social de Catalunya).

 

 

 

Per a més informació podeu descarregar el següent document